Estetisk Konsultation

Fördel med att boka en konsultation innan behandling?

Naturliga resultat

På Rättviks Laser- och Hudvårdsklinik arbetar vi endast med naturliga resultat och därför är det bra för oss att få träffa dig som kund för att du skall få ställa frågor samt berätta om dina önskemål och förväntningar. I en konsultation är det extra viktigt att man är tydliga med varandra, så att missuppfattningar inte uppstår.

Välja mellan olika typer av behandlingar

Det finns många olika typer av skönhetsbehandlingar. Genom att gå på en konsultation till Anna Tholen vår Leg.Sjuksköterska och injektionsspecialist får du chansen att prata och gå igenom med Anna om dina önskemål, förväntningar och varför du skulle vilja utföra behandlingen.

Förväntningar och individuella förutsättningar

Vid en  konsultation kan Anna också utgå från dina förutsättningar och svara på vad som går att göra, och vad som inte går att göra. Ni diskuterar även kring realistiska förväntningar då alla människor har olika förutsättningar och resultatet kan därför inte alltid kan bli exakt lika från kund till kund. Anna skräddarsyr din unika behandlingsplan som utgår från dina olika förutsättningar. 

I varje behandling som bokas har vi valt att sätta av lite extra tid för en kort konsultation, det gäller oftast mindre behandlingar.

MD Codes- Större behandlingar och mer omfattande resultat

Är du ute efter att göra en större behandling med ett mer omfattande resultat är det en god idé att boka en längre konsultationstid innan behandlingen. ”MD Codes konsultation.”

Digitala konsultationstider

Självklart kan du även boka en tfn konsultation eller konsultation via Face Time om du har långt att åka till oss eller inte har tid att sätta av för två besök.

Hälsodeklarationer och samtycken till behandling

Som ny kund kommer du att få fylla i hälsodeklaration i vårt journalsystem, samt läsa igenom och skriva under samtycken för behandling hos oss samband med ditt besök

Tidsbokning konsultation/ behandling till:

Leg. Sjuksköterska Anna Tholén

Certifierad Injicerare av Estetiska Injektionsrådet.

BOKA DIREKT