Estetisk Konsultation

Fördel konsultation innan behandling?

Naturliga resultat

På Rättviks Laser- och Hudvårdsklinik vill vi få naturliga resultat och därför är det bra både för oss och dig som kund med konsultation för att du skall få ställa frågor samt berätta om dina önskemål och förväntningar. I en konsultation är det extra viktigt att man är tydliga med varandra, så att missuppfattningar inte uppstår.

Välja mellan olika typer av behandlingar

Det finns många olika typer av skönhetsbehandlingar. Genom att ha en konsultation med någon av våra Leg.Sjuksköterskor och injektionsspecialister får du chansen att prata och gå igenom dina önskemål, förväntningar och varför du skulle vilja utföra behandlingen.

Förväntningar och individuella förutsättningar

Vid en  konsultation utgår vi från dina förutsättningar och kan svara på vad som går att göra, och vad som inte går att göra. Vi diskuterar även kring realistiska förväntningar då alla människor har olika förutsättningar och resultatet kan därför inte alltid kan bli exakt lika från kund till kund. Vi skräddarsyr din unika behandlingsplan som utgår från dina olika förutsättningar. 

MD Codes- Större behandlingar och mer omfattande resultat

Är du ute efter att göra en större behandling med ett mer omfattande resultat är det en god idé att boka en längre konsultationstid och komma på plats till kliniken på konsultation innan behandlingen. ”MD Codes konsultation.”

Hälsodeklarationer och samtycken till behandling

Som ny kund kommer du att få fylla i hälsodeklaration i vårt journalsystem, samt läsa igenom och skriva under samtycken för behandling hos oss samband med ditt besök.

Tidsbokning behandling till:

Leg. Sjuksköterska Anna Tholén

Certifierad Injicerare av Estetiska Injektionsrådet.

BOKA DIREKT