Eye Serum

Låt dina ögonbryn få
tillbaks lite WOW-känsla!
Från den branschledande skaparen av prisbelönta neuLash® active eyelash technology (aktiv ögonfransteknologi) kommer neuveauBrow active eyebrow technology™.
En vetenskapligt avancerad formula som med hjälp av vår oöverträffade teknologi främjar och återställer fylligare och mer välmående ögonbryn på bara 4 veckor!

HUR FUNGERAR DET
Omkring 4 miljoner människor upptäcker varje år att de tappar ögonbrynshår. När vi åldras bromsas hårstrånas förnyelseprocess, något som tillsammans med många år av alltför nitisk ögonbrynsplockning kan leda till tunna och glesa ögonbryn med näringsbrist. neuveauBrow aktiva ögonbrynsteknologi har tagits fram för att dina ögonbryn ska få tillbaks lite WOW-känsla!
neuveauBrow innehåller en kraftfull blandning av peptider, proteiner, vitaminer och fuktbevarare som tillsammans ger ny näring som stärker och förbättrar utseende och kondition på tunna och alltför nitiskt plockade ögonbryn. neuveauBrow innehåller vårt exklusiva cellextrakt med äppelstjälk, Apple Stem Cell Extract, som effektivt förnyar och regenererar hudcellerna, och bidrar till att bromsa den åldrandeprocess som kan vara kopplad till att man tappar ögonbrynshår.
Vårt proteinkomplex Dual-Weight Protein Complex består av pyttesmå proteinmolekyler som är små nog att hjälpa till att penetrera hårskaftet, och på så sätt ge styrka och fukt inifrån, medan större molekyler skyddar och fuktar hårstråets utsida vilket ger ökad lyster och smidighet. Börja använda neuveauBrow idag så börjar du se resultaten!

FÖR VEM
neuveauBrow är säkerhetstestad av dermatologer och idealisk för kvinnor och män med tunna, glesa, undernärda och alltför plockade eller vaxade ögonbryn. neuveauBrow aktiv ögonbrynsteknologi ger fylligare, friskare och mer ungdomliga ögonbryn. Kliniska studier har visat att neuveauBrow är säker och skonsam mot huden, men ändå har extremt effektiva förnyande och regenererande egenskaper.

ANVÄNDNING
Se till så att området kring ögonbrynen är rent och torrt.