Hålögdhet/ Tear Trough

Oavsett hur mycket man sover så försvinner inte “trötthets-looken”.

Vissa personer har en fördjupning under ögat som ger mörka skuggor, vilket i sin tur gör att man ser trött och sliten ut. Ibland kan fördjupningen under ögonen få en att se tröttare ut än vad man känner sig. 

Här kan en “tear trough”-behandling med fillers hjälpa dig till ett utseende som stämmer överens med hur du känner dig. Vissa personer lider även av övre hålögdhet. Genom att med filler minska de skuggor som gör att ögat ser ut att sitta djupt kan du få ett piggare öga.

Hur kan jag få mina djupa mörka ringa under ögonen att försvinna?

Det kan enkelt avhjälpas med filler i de enkla fallen. Hos de del kan det vara en kombination av hudförbättring och utfyllnad som krävs för få finast effekt. Det kan vara trådar i kombination med peeling eller andra kraftfulla åtgärder för hudförbättring. Vi har t.ex mikroneedling och Syrapeeling/ kemiskpeeling, fraktionerad co-2 laser behandling.

Är “Tear through” en farlig behandling?

Många tror att behandlingen är farlig av anledningen att den är nära ögat. Det kan så klart ibland bli blåmärken men påverkan på ögat är extremt ovanligt då vi använder säkra metoder som mikrocannula.

Riskerna med filler har oftast att göra med cirkulationen. De mest riskfyllda områdena för fillerbehandling är lokaliserade runt näsa och panna och kräver en mycket erfaren behandlare.

 

Pris behandling Tear trough (hålögd)  

3 990 kr med en ml Teosyal Redensity II eller med en ml Juvederm Volbella (filler produkter). Utförs med mikrocannula.

Tear trough 7500 kr två ml av samma som ovan

Tidsbokning konsultation/ behandling till:

Leg. Sjuksköterska Anna Tholén

Certifierad Injicerare av Estetiska Injektionsrådet.

 

BOKA DIREKT