Hals/ Dekolletage

Flera metoder som används för att förbättra hudkvalitén

Många glömmer att vi åldras lika mycket eller mer på halsen och huden på bröstet. Det finns flera metoder som används för att förbättra hudkvaliteten. Vi använder bl.a. bioretivilaserande filler, s.k. skinbooster/Volite eller Profhilo som ger bra spänst och fukt till halsens och dekolletagets hud. / Läs mer under fliken SkinBoosters.

Hur kan jag förbättra huden på hals/ dekolletaget

Enkelt kan vi säga att allt vi gör i ansiktet för att förbättra huden kan vi göra på halsen. T.ex. peeling, mikroneedling, filler (tunn), trådar m.m. Vår hudterapeut Susanne kan även guida rätt  bland hudprodukter som är anpassade för huden på halsen. 

Bokning till Susanne via sms till: 073 703 67 73

Hur kan jag få bort rynkor på halsen

Huden på halsen tunnas ut och vår stora muskel på halsen som kallas platysma drar ned huden och skapar veck och lös hud. Genom att bedöva muskelaktivitet med Botox får vi snabbt en slätare hud. Ibland fyller vi även i rynkor med mycket tunn filler med gott resultat.

 

Hur får jag bort pigment på hals och dekolletage, kan huden stramas upp?

Den snabbaste metoden som också är den mest effektiva är att använda vår kraftfulla IPL, en svensktillverkad maskin (PhotoNovaPLS3), som är basen i våra pigment och ytliga blodkärlsbehandlingar.

För huduppstramning kan vi jobba med kollagenstimulering som på olika sätt framkallas via kroppens eget läkningssystem. Vi kan erbjuda allt från den mest kraftfulla Fraktionerade Co-2 lasern till enklare peelingar.

De olika behandlingsmetoderna ger olika grad av tillfälliga synliga märken, svullnad etc. Fråga oss gärna mer vid en konsultation.

IPL behandling, peeling och Fraktionerad Co-2 laser utförs av Susanne Nallgård, Undersköterska och Auktoriserad Hudterapeut.

 

Bokning behandling/ konsultationstid till Susanne

via sms till: 073 703 67 73

Självklar går det bra med konsultationer över tfn eller Facetime.