Info Co2 Fraktionerad Laser Ansikte

Fraktionerad co2-laser

Med ett CO2 (koldioxid)-lasersystem görs bl. a. följande behandlingar på alla hudtyper;

- Hudförbättringar, behandla förstorade porer
- Rynkor
- Ärr efter akne, koppor och kirurgiska ingrepp
- Pigmentförändringar
- Åldersfläckar, vårtor, hudflikar

 

Det är en säker och bra metod att behandla hud. Den jämnar ut ärr, rynkor och tunna linjer i ansiktet, även runt ögonen. Solskadad hud kan förbättras, struktur och nyans i huden blir bättre. Pigmentering (”bruna fläckar”) kan blekas i ansiktet och på hals, bröst, rygg, underarmar och händer.

Lasern skapar små, mycket exakta punkter av värme på huden, på så sätt värms endast den hud upp som verkligen skall behandlas. Varje liten punkt kallas en mikrotermisk zon (micro thermal zone) och kan vara så liten som 0,2 millimeter.

I PhotoFractional-skannern sätts dessa små punkter samman till ett mönster som väljs beroende på behandling och på hur det skadade hudområdet ser ut. Varje punkt stimulerar kroppens egen produktion av kollagen i huden, och tar också bort pigmenterade celler i överhuden.

Intilliggande hud, som alltså ej behandlats, innehåller friska och livskraftiga celler som snabbar upp läkningen av de behandlade områdena. Endast tjugo procent av huden träffas av laserljuset och därför blir återhämtningstiden efter behandlingen minimal.

PRISER