Info Kemiskpeeling/ Aha-peeling Ansikte

Reparera och återställ din hud!

Kemisk peeling/ AHA syra är en flytande peeling som passar alla, även känsliga hudar som tex. Rosacea eller Acne.

Den suddar ut små linjer och solskador som gör att huden ser grå och trist ut. Går ner i huden och ger den nytt liv och lyster; huden blir fastare, fräsch och ungdomlig. Peeling skräddarsys efter Dig och Din huds behov.

NeoStrata Super peel, 25 min 495 kr

Kur 5 ggr................2195 kr (ca 3-4 v mellan dina behandlingstillfällen)

NeoStrata Super peel, 55 minuter inkl. mask, och fuktboost med NeoStratas fantastiska fuktserum som slussas ner djupare i huden med ultraljud. 695 kr

Kur 5 ggr................2995 kr (ca 3-4 v mellan dina behandlingstillfällen)

 

Olika Peelingar arbetar på olika sätt i huden och det är oftast möjligt att hitta en peeling eller peelingkombination till varje hudproblem. På så sätt skräddarsys behandlingarna efter olika individuella förutsättningar och man tar hänsyn till hudens kvalitet vid behandlingstillfället.

Behandlingarna görs antingen som enskilda behandlingar eller upprepas såsom en kur för bättre effekt och mer korrigerande syfte. Den positiva effekten som syrapeelingar ger, ökar under flera månader efter behandlingstillfället och skapar en varaktig, positiv föryngrande utveckling av huden.

För- och efterbehandling med av oss rekommenderad medicinsk Hudvård ger bättre/ökad effekt av behandlingen. Använd alltid solskydd (Spf 50) under peeling behandlingen och 30 dagar efter avslutad kur.