Info Neostrata

NeoStrata- utvecklat av läkare, för läkare, och din hud.

Anledningen till att vi valt att arbeta med NeoStrata.

Medicinsk hudvård ligger i gränslandet mellan hudvård och plastikkirurgi och har de senaste åren vuxit explosionsartat. Vi kan i dag komma långt till en välmående yttre genom att bara använda effektiva hudvårdsprodukter med rätt ingredienser. Att hitta ett hudvårdsmärke som verkligen ger resultat och håller vad det lovar kan vara en tuff uppgift. Vi på kliniken, har efter noggrann research valt att arbeta med NeoStrata – en av pionjärerna inom medicinsk hudvård.

NeoStratas produkter håller hög standard och ger fina resultat. De innehåller Alfahydroxidsyror (AHA), Polyhydroxidacids( PHA) och bionic PHA-ämnen som man kliniskt kunnat bevisa att de motverkar synliga tecken på åldrande, som exempelvis

  • för tidigt åldrad hy, solskadad hud
  • torr glåmig uttorkad hud
  • fina linjer/ rynkor
  • minimera pigmentförändringar
  • akne/fet hy som är benägen att få finnar

Huden får efter en tids användning både en slätare struktur, finare lyster, mer utstrålning samtidigt som fina linjer och rynkor blir mindre framträdande. Neostratas produkter finns i ett stort antal utföranden som passar alla hudtyper och åldrar. De är testade och rekommenderas av Dermatologer. Produkterna är inte testade på djur.

Produkterna bygger på ett världspatent som professorerna Dr .Eugene van Scott och Dr Reuy Yu utvecklat och som pågått i över 40 år.

Produktgrupper

PHA

Produkter med PHA

Produkterna med grön etikett innehåller polyhydroxisyran gluconolacton, som passar ALLA HUDTYPER, inkl känslig hud. PHA är sammansatt av flera vattenbindande hydroxigrupper som återfuktar huden. Upprepad användning kan minska fina linjer och rynkor samt hjälpa till att ge en jämnare hudton.

AHA

Produkterna med grå etikett innehåller glycolic-och Citric acid. Glycolic acid har den minsta molekylen i AHA familjen och absorberas därför optimalt i huden. Citric acid är en antioxidant som visat sig ha betydande antiaging fördelar. Produkterna med grå etikett har en AHA koncentration som varierar mellan 8 till 10%

SKIN ACTIVE

Skin Aktive- avancerad hudföryngring

Neostratas Plus- produkter är de med blå och silver etikett. De innehåller högsta tillåtna mängd- för hemmabruk, av Glycolic acid. Eftersom produkterna är så aktiva rekommenderas därför att man först behandlar huden en tid med produkterna från den gråa serien, så huden får vänja in sig.

BIONIC

Produkter med PHA och Lactobionic acid

Neostratas bioniska produkter har grön och orange etikett. De innehåller lactobionic acid. Denna sammansatta PHA är lämplig för alla hudtyper, även atopiker eller de som har Rosacea. De bioniska produkterna är också välgörande för torr hud och lämpliga att använda efter olika hudbehandlingar, samt vid antiaging.

FUKT SERUM

All hud behöver fukt!

Alla bör använda Bionic Face Serum, unga, gamla -män som kvinnor. Bionic Face Serum är ett ytterst effektivt serum som tillför huden intensiv fukt. Den har värdefull antioxidant effekt och mjukgör huden. Undersökningar har dokumenterat att Bionic Face Serum kan förbättra solskadad hud. Serumet passar perfekt  om du vill minska fina linjer och rynkor. Minskar även porer och pigmentfläckar. Det är kort och gott ett serum som förebygger och reparerar! Huden ser fräschare och yngre ut. Innehåller 10% lactobionic acid samt vitaminerna A C och E.

 

 

https://www.neostrata.se/