Info Neulash

neuLash 6ml

Vad är neuLash?
Prisbelönta neuLash är ett innovativt fransnäring som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar.
Användarmålgrupp
neuLash är den ideala produkten för kvinnor och män med spröda, tunna eller korta ögonfransar.
Produktprestanda
Fransnäringen skyddar mot förslitningsfaktorer och hjälper till att förbättra fransarnas styrka och kvalitet. neuLash levererar nödvändiga proteiner och vitaminer samt mjukgörande och föryngrande ingredienser, som alla förstärker befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya, samtidigt som fransarna får mer lyster och blir mer elastiska. Varje frans får näring och energi som förvandlar tunna, spröda och korta fransar till kraftigare, mer välmående på bara 30 dagar.

Angripare på dina fransar
Det är många faktorer som påverkar ögonfransarna. Flertalet produkter såsom mascara, ögonfransböjare, sminkborttagningsmedel, blekning och färgbehandlingar, användandet av lösögonfransar (med lim) samt mediciner försvagar alla ögonfransarna. Dessa produkter kan orsaka brytning, förtunning, blekning samt för tidigt fransavfall. Åldrande spelar också en stor roll då det minskar kroppens egen produktion av nya fransar.

Användning
Använd applikationsborsten och stryk på neuLash på roten av de övre ögonfransarna. Lika enkelt som om du strök på flytande eyeliner.

Innovativ ögonfransteknologi
Hudlaboratorier har lagt ner mer än två år på intensiv forskning och testning av neuLash.

neuLash är laboratorietestad och utvärderad för både resultat och säkerhet. Förutom de goda resultaten, delgav flertalet konsumenter sin positiva feedback efter användandet.Det har gjorts kliniska studier både i USA och Europa med neuLash.

neuLash innehåller inga cancerframkallande substanser. Baserad på utförliga tester samt konsumenters omdömen, levererar neuLash en kombination av ingredienser som får ögonfransarna att bli fylligare, starkare och friskare.

neuLash är inte testat på djur.
neulash innehåller inga parabener eller parfym.
När du slutat använda neuLash ,återfår fransaran/brynen sin vanliga längd inom loppet av 60 dagar.

Finns det skäl att misstänka att du är allergisk. Testa hudens reaktion före användning. Rengör ett hudområdepå armen och stryk på lite med penseln. Om huden reagerar med sveda och irritation inom 24 timmar bör du inte använda denna produkt.

Innehåller 6 ml och varar 4-6 månader