MD Codes

Ansiktslyft- utan kirurgi

Lång erfarenhet

Vi har över 10 års erfarenhet inom injektionsteknik och flera års erfarenhet av MD Codes behandlingar.

Klinikens ansvariga läkare Dr. Carl Westerby är en del av den Nordiska fakulteten inom Allergan Medical Institute där MD Codes-behandlingar har utvecklats av Dr. Mauricio de Maio.

Vår behandlare Leg. Ssk Anna Tholén har deltagit i internationella utbildningar, kurser hos Allergan Medical Institute (AMI), samt utbildningar hos Forma Vita Akademi som leds av Dr. Carl Westerby.

Naturligt utseende med minsta möjliga injektion- på exakt rätt ställe.

MD Codes behandling ger dig ett naturligt utseende och hjälper till att återställa små åldersförändringar eller förstärka andra detaljer som du och din behandlare ser. Behandlaren går systematiskt igenom stegen i kodbehandlingen för just dina behov, och den ekonomiska fördelen är även att behandlingen sker med minsta möjliga volym på exakt rätt ställe.

Att identifiera det viktigaste- som ger mest effekt. 

Vi utgår från de emotionella attributen:

 

 

 

 

 

 

 

 

Minska negativa känslomässiga attribut 

  • Jag vill se mindre hängig ut 
  • Jag vill se smalare ut
  • Jag vill se mindre ledsen ut
  • Jag vill se mindre trött ut
  • Jag vill se mindre arg ut

Förbättra positiva känslomässiga attribut

  • Jag vill se smalare ut
  • Jag vill se mer feminin / maskulin ut
  • Jag vill se yngre ut
  • Jag vill se mer attraktiv ut

Helheten är viktig och genom att identifiera de viktigaste områdena som ger mest effekt, skapar vi harmoniska och tilltalande resultat som varar längre.

Att skräddarsy en behandlingsplan.

De åtta attributen är uppdelade i två grupper, negativa attribut och positiva attribut. För att förstå mer vad MD Codes är så ska du göra följande:

Välj ut tre av åtta känslomässiga attribut på det som bäst beskriver dig i ditt nuvarande tillstånd och ditt mål med en injektionsbehandling.

T.ex. har du identifierat att du vill se mindre trött, mindre slapp, mer attraktiv eller yngre ut, så är det betydligt lättare för oss att förstå dina mål och vad du vill uppnå med din behandling. Därefter skräddarsyr vi behandlingsplanen efter dina önskemål.

Dessa åtta känslomässiga attribut är i huvudsak ett nytt verktyg som hjälper dig som kund att få en helhetsbild och en fördel för din behandlare att enklare förstå dina mål med en estetisk behandling.

Det som är viktigt att veta är att denna typ av behandling oftast kräver 1-3 besök för att komma till slutresultatet.

Hur går en MD-Codes behandling till?

Första gången du kommer till Rättviks Laser- och Hudvårdsklinik på en MD Codes-konsultation fotograferar vi ditt ansikte. Sedan diskuterar vi dina önskemål och därefter skapar vi en längre behandlingsplan efter dina förutsättningar och din önskan.

Du kommer att få frågan om vilka emotionella attribut du helst önskar förbättra och välja ut de som du tycker passar dig. Tillsammans med din MD Codes-behandlare väljer ni ut det viktigaste att börja med. 

Vilka områden i ansiktet kan behandlas med MD Codes?

Med hjälp av MD Codes kan din injektionsspecialist behandla många olika ansiktsområden för att uppnå enastående resultat med naturligt utseende, som:

Panna och tinning

Här kan du uppnå en slätare panna men fortfarande behålla mimiken, det gör du med hjälp av specifika MD Codes i pannan. Runt området har vi tinningen och där kan vi med hjälp av filler fylla upp gropen som kan uppstå med åldrandet.

Ögon och ögonbryn

Runt ögonen kan du åtgärda bl.a. tårdike och få emotionella uttryck som t. ex trött, ledsen och arg att minska. Vill du få ett piggare utseende så kan du även lyfta ögonbrynen något. 

Kinder

Volymförlust i kindbenet kan vi återställa, eller göra ett mer markerat kindben med hjälp av filler. Det kan få ansiktet mer feminint, smalare och för män mer maskulint och konturerat.

Nasolabialveck

Med hjälp av filler fyller vi upp volymförlusten som skapar vecket mellan munnen och näsan.

Marionettlinjer/sura mungipor

Linjen som går från hörnet av mungipan ner till hakan. Med hjälp av filler lyfter vi linjen och skapar ett gladare och piggare intryck.

Läppar

Det finns många olika behandlingar som kan utföras på och runt läppar. Vanligast är att behandla för att fylla ut läppen och skapa en läppförstoring. Vi behandlar även dig som har förlorat volym i läppen eller som vill jämna ut en asymmetrisk läpp.

Haka och käklinje

Att återskapa eller justera hakan med filler skapar oftast en stor förbättring i ansiktet, det hjälper även att lyfta fram underläppen. I samband med att behandla nedre delar av ansiktet vill många få en skarpare käklinje eller förstärka käklinjen som de redan har.

På en kvinna är det även viktigt att balansera den triangelform som skapas med kindbenen. På en man handlar det om en mer fyrkantig framtoning.

Är MD Codes en dyr behandling?

En professionell planering med MD Codes innefattar en uppbromsning av åldrandet. Det är en förebyggande och naturlig återfyllning som underhåller och återskapar volym och muskelfunktion innan den lämnar spår av oåterkalliga ålderstecken.

Det är svårt att jämföra olika behandlingar som t. ex. kirurgiskt ansiktslyft med MD Codes. Det man kan beskriva är att genom den förebyggande behandlingen med MD Codes beskriver många kirurger kan avvakta 10-20 år till med att använda kniven, eller så kanske kirurgi aldrig blir aktuellt.

Priser fillerbehandling

Läppar 0,5 ml 2600 kr 1 ml 3 900 kr

Nedåtgående/ ledsna mungipor 1 ml 3 900 kr

Pussrynkor/ Rökrynkor 0,5 ml 2 600 kr, 1 ml 3 900 kr

Kindben 1 ml 3 900 kr, 2 ml 7 400 kr, 3 ml 10 500 kr

Ögon Tear Through (hålögdhet) 1 ml 3 900 kr, 2 ml 7 500 kr

Näsa korrigering 0,5 ml 2 700 kr, 1 ml 3 900 kr

Volymfiller 1 ml 3 900 kr 

Fillerbehandling 3 ml 10 000 kr

Fillerbehandling 4 ml 12 000 kr

Vid större MD Codes behandling- pris efter konsultation

 

Tidsbokning konsultation/ behandling till:

Leg. Sjuksköterska Anna Tholén

Certifierad Injicerare av Estetiska Injektionsrådet.

 

 

BOKA DIREKT