Omnilux/ StimuLux/ Led Ljus Ansikte

 

Behandling 30 minuter- rött eller blått ljus- och få skön massage i massage stolen under tiden!

250:-/ gång eller kur 10 ggr 2.000:-

Ljus terapi

Vi påverkas alla av ljus. Ljusterapi är en relativt ny behandling med mycket intressanta resultat både när det gäller att föryngra vår hud och för att behandla akne.

Behandlingen upplevs som mycket avslappnande och behaglig. Den har också ett serotoninhöjande effekt, vilket gör dig piggare och gladare (ljuset kallas inte för inte för ”the happy light”!)

Behandlingen är helt smärtfri och helt fri från bieffekter. Det behövs ingen återhämtningstid för huden, du kan fortsätta med ditt vanliga liv precis som vanligt —fast snyggare, piggare och gladare!

Behandlingen utförs som en kur på 10 gånger med återkommande besök 2-3 gånger i veckan. Optimalt resultat kan man se mellan 4-8 veckor efter behandling. Ljuset stimulerar den naturliga läkningen som fortgår efter det att ljuset stängts av.

Ljuset är helt ofarligt. Alla UV-strålar och infraröda strålar har filtrerats bort.

Rött ljus                                                            

Metoden involverar kroppens egna celler. Den naturliga metoden föryngrar hudens celler och strukturer. Metoden samverkar med din egen kropp, och hjälper till att motverka effekterna av cellernas åldrande.

Resultat visar att den behandlade huden blir både slätare och tjockare. Ansiktsfärgen jämnas ut, fuktighetshalten och lystern ökar. Elasticiteten ökar, linjer och smårynkor slätas ut.

Blått ljus

En alternativ behandling mot acne är det blå ljuset . Det blå ljuset används för att aktivera fotoreceptorer som redan finns naturligt i kroppens vävnader och celler. Genom att förhöja cellens respitoriska system och andning hindras samtidigtnybildning av acnebakterien.